Norlys – ainutlaatuiset ulkovalaisimet

Meidän leveysasteillamme on runsaasti melko pimeää aikaa, jolloin keinovalaistuksen tarve kasvaa. Vuoden ympäri tarvitaan lisävalaistusta kotipihan ja puutarhapolkujen lisäksi myös kaduille, puistoihin, leikkikentille ja kuntoiluradoille. Ulkovalaistusratkaisujen suunnittelu on kallis ja aikaa vievä tehtävä, joten on tärkeää, että valittujen valaisimen laatutaso varmistaisi valaisimen toimintavarmuuden pohjoismaisen ankarissa sääolosuhteissa ja valaisimet kestäisivät käytössä useiden vuosien ajan.
1.Pohjoismaista laatutasoa edustava yritys

Norlysin tehdas sijaitsee Puolan eteläosassa, mutta osa yrityksen omistajista on kotoisin Norjasta, joten Norlys keskittyi toimintansa alkuaikoina Norjan ja Ruotsin markkinoille tarkoitettujen ulkovalaisimien valmistukseen. Tänä päivänä on yrityksellä edustukset kaikissa Euroopan maissa, sillä Norlysin valmistamat valaisimet ovat jatkuvasti asiakkaiden suosiossa.
Norlys huomioi tuotannossaan kaikkia pohjoisen ilmaston erikoispiirteitä, joihin lukeutuvat mm. jyrkät lämpötilan vaihtelut, myrskyt, jatkuva kosteus ja korkea suolapitoisuus, joilla on ulkovalaistuksen osalta aikamoisia haittavaikutuksia. Valaisimen asennus saattaa olla melko kallis tehtävä, joten laadusta ei kannattaisi tinkiä. Norlys testaa kaikkia tuotteitaan erityisen ankarissa olosuhteissa ja antaa useille tuotesarjoille jopa 5 vuoden korroosiotakuun.

2.Norlys valvoo koko valmistusprosessia
Useiden tunnettujen brändien tuotteet valmistetaan tosiasiallisesti Kiinassa, mutta Norlysin suunnittelemat valaisimet valmistetaan alusta loppuun erässä Euroopassa sijaitsevassa tuotantoyksikössä. Norlysillä on Euroopassa oma painevaletusta alumiinista valmistettavien tuotteiden tuotantoyksikkö, jossa valmistetaan valaisimien lisäksi myös huipputarkasti valettuja osia autoteollisuuden tarpeisiin. Huippuunsa viety tarkkuus, valusekoitusten korkea laatutaso ja kestävyys ovat autoteollisuudessa erityisen tärkeitä. Kun samoilla linjoilla valmistetaan myös valaisimien osia, pystyy Norlys varmistamaan tuotteilleen parhaan mahdollisen laatutason.
3.Kestävät raaka-aineet

Laatua ei varmistetaan pelkästään huipputason valmistusprosessia, siihen tarvitaan myös tarkoin valittuja raaka-aineita. Norlys on erikoistunut alumiinista, teräksestä, ruostumattomasta teräksestä, sinkitystä teräksestä ja kuparista valmistettuihin tuotteisiin. Norlys on kehittänyt lisäksi kosteus- ja suolahaittojen sekä mekaanisen rasituksen osalta erittäin kestäviä metalliseoksia. Kaikkien valaisimien pinta käsitellään perusteellisesti ennen jauhemaalausta – varmistaen näin parhaan mahdollisen suoja ruostumista vastaan. Norlysin tuotteilla on korkea IP- ja IK-luokitus. IP- ja IK-luokitukset ovat kansainvälisesti käytettäviä kestävyyden osoittavia tunnuslukuja – mitä suurempi luku, sitä parempi suojataso. Merkinnöistä saa lisätietoja tästä.

4.Tuotesarjat, joilla on 25 vuoden käyttöaika

Norlys käyttää valmistusteknologiassa ennen valaisimien jauhemaalausta niiden metallipintojen kuumasinkitystä. Tämä teknologia suojaa valaisimia tehokkaasti ruosteelta ja Norlysin valaisimet ovat tämän takia jopa 25 käyttövuoden jälkeen kuin uusia.

5. Kestävät lasielementit
Useissa Norlysin valaisimissa on lasielementtejä, joilla on lähinnä koristeellinen tarkoitus. Suuressa osassa Norlysin tuotteita on UV-säteilyltä suojatut linssit, joiden paksuus voi olla jopa 4 mm. Näin varmistetaan, että erilaiset ulkoiset tekijät eivät vahingoita tuotteen pintaa. Norlys-valaisimien lasiosien näyttävyys säilyy tämän ansiosta erityisen pitkään.
6. Muotoilukieli – modernista minimalismista ajattomaan klassiseen tyyliin
Norlys on ulkovalaisimien suunnitellussa huomioinut asiakkaiden erilaisia makumieltymyksiä. Tuotemallien joukosta löytyy sopiva vaihtoehto jokaiseen makuun. Valittavina ovat näyttävät, sulavalinjaiset ja selkeän geometriset valaisimet, minimalistiset ja huomaamattomat valaisimet, joissa pääroolissa on valo, ja ajattomia klassikkomalleja, joihin on inspiraatiota haettu 1800-luvun kaupunkivalaisimista.

Norlysin tuotteissa yhdistyvät saumattomasti ensiluokkainen materiaali, täydellisyyteen kehitetty valmistusprosessi ja kuluttajien vaatimuksiin perustuva muotoilu. Norlysin tuotteiden hinta ja laatu ovat erinomaisen hyvässä suhteessa ja se on merkittävä syy siihen, miksi Norlys tuotteet ovat päässeet pohjoismaisilla markkinoille niin suureen suosioon.
Yksityisasiakkaiden suosimia tuotteita ovat erityisesti pollarivalaisimet
MOLDE, ASKER ja EGERSUND sekä klassisista pylväsvalaisimista ehdottomasti BOLOGNA.Ulkokäyttöön tarkoitetuista seinävalaisimista ovat erityisen menestyviä malleja LILLEHAMMER, OSLO ja LONDON.

Erillisen osa-alueensa Norlysin tuotteista muodostavat perinteiset puistovalaisimet, mm. LONDON, MODENA ja FIRENZA sekä modernit kaupunkivalaisimet BORG, EGERSUND, VISBY ja KOSTER
*Norlysin tehtaalle on myönnetty ISO 9001 sertifikaatti.

Olemme mielellämme valmiita auttamaan minkä tahansa valaistusratkaisun luomisessa ideasta toteutukseen.

Kun sinulla on ideoita kotisi valaistuksen suunnittelemiseen, ota yhteyttä meidän konsultteihin ja me autamme toteuttamaan suunnitelmat.